Young Souls Aromatherapy Jojoba Carrier Oil Jojoba Bitkisel Taşıyıcı Yağ 10 ml

219.00229.00

Stokta Mevcut

Botanik Adı: Simmondsia chinensis

Menşei : İsrail

Üretim Şekli : Soğuk Sıkım

Aromatik Koku: Hafif, yumuşak bir koku.

Raf Ömrü: 2 yıl

Dikkat: Altın rengi nedeniyle, kozmetik preparatların rengi değişebilir.

UYGULAMA:

 

Kampanya Açıklama Adet İndirim
4 ADET VE ÜZERİ ÜRÜN ALANA SEPETTE EXTRA 15% İNDİRİM..! 4 - 99 15%
3 ADET ÜRÜN ALANA SEPETTE EXTRA 10% İNDİRİM..! 3 10%
2 ADET ÜRÜN ALANA SEPETTE EXTRA 5% İNDİRİM..! 2 5%
Tahmini Kargo Zamanı 20/06/2024
Karşılaştır
SKU: YSSOURCE0193 Category:

Young Souls Aromaterapi Jojoba Bitkisel Taşıyıcı Yağ ( Carrier Oil )10 ml

Botanik Adı: Simmondsia chinensis

Menşei : İsrail

Üretim Şekli : Soğuk Sıkım

Aromatik Koku: Hafif, yumuşak bir koku.

Raf Ömrü: 2 yıl

Dikkat: Altın rengi nedeniyle, kozmetik preparatların rengi değişebilir.

UYGULAMA:

Jojoba taşıyıcı yağı Kuzey Amerika’dan gelir ve Sonoran Çölü’nde yetişir. Bu taşıyıcı yağ, organik Jojoba bitkisinin tohumundan, işlem sırasında hiçbir kimyasal madde kullanmayan soğuk preslenmiştir.

Bu taşıyıcı yağ sıvı bir balmumudur ve kendi cildimizin doğal sebumuna (yağ) çok benzemektedir ve E vitamini bakımından zengindir.bu çok yönlü taşıyıcı yağ, saç ve cilt için harikalar yaratabilecek terapötik faydalarla dolguya bağlı taşıyıcı yağ bir cilt nemlendirici olarak kullanılabilir, ve herhangi bir cilt tipi için idealdir.

Yumuşatıcı olması nedeniyle kuru, kaba veya kızarık ciltler için kullanılabilir. Jojoba, doğal sebum yağlarımızı dengelemeye yardımcı olur ve yağlı ciltler veya lekelere eğilimli olanlar için idealdir. Geceleri makyajı çıkarmanın doğal bir yolu olarak kullanın; Jojoba komedojenik değildir (yani gözenekleri tıkamaz), genel sağlıklı cildi teşvik eder. Jojoba saçları nemlendirmeye ve beslemeye, kuru kafa derisini tedavi etmeye ve pul pul bırakmaya yardımcı olabilir ve saç büyümesine yardımcı olabilir.

Jojoba taşıyıcı yağı, çok fazla güneşten sonra cildi yatıştırmak, çatlamış ve kızarık cildi pürüzsüzleştirmek veya ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltmak için göz çevresine hafifçe vurmak için kullanılabilir. Her cilt tipi için mükemmel, hatta yağlı ciltler. Dudak balsamlarında, losyon çubuklarında ve vücut yağlarında harikadır.

Jojoba taşıyıcı yağı ile %2 seyreltme karışımına eşit miktarda lavanta ve nane ekleyin ve vücut masajı, ayak masajı veya baş ve boyun çevresindeki gerginlikten gerginlik için kullanın.

Raf ömrü uygun depolama koşullarında 2 yıldır (serin, doğrudan güneş ışığından uzak).

 

Taşıyıcı Yağ ile Uçucu Yağ Arasındaki Fark Nedir?

  • Taşıyıcı yağlar, uçucu yağlar gibi damıtılmak yerine bir bitkinin yağlı kısımlarından ekstrakte edildikleri için uçucu yağlardan farklıdır.
  • Uçucu yağların aksine, taşıyıcı yağlar genellikle kokusuzdur veya çok hafif, cevizli bir aromaya sahiptir.
  • Uçucu yağlar oldukça uçucudur ve çok çabuk buharlaşır. Taşıyıcı yağlar daha ağırdır ve buharlaşmazlar; bunun yerine, cilde tamamen emilirler.
  • Taşıyıcı yağlar, antioksidanlar, vitaminler ve esansiyel yağ asitleri (EFA) gibi tüm iyi şeylerle doludur. Cildi beslemek, nemlendirmek ve korumak söz konusu olduğunda oldukça faydalıdırlar. Günlük olarak uygulandığında cilt hücresi yenilenmesini destekleyemez ve cilt elastikiyetini koruyamaz.

Taşıyıcı Yağ nasıl kullanılır?

  • Uçucu yağları topikal olarak uygularken seyreltme çok önemlidir. Yetişkinler için %2 seyreltme oranıyla başlamanızı öneririz. Bu, 3 damla esansiyel yağı, seçtiğiniz taşıyıcı yağdan 1 çay kaşığı ile birleştirmek anlamına gelir. Karışımınızı boş bir cam şişeye veya kaba ekleyebilir veya seyreltilmiş yağı doğrudan cilde uygulayabilirsiniz.
  • Topikal uygulama için en yaygın alanlar arasında ense, kulak arkası, bilekler, ayak altları veya cilt ve saç bakımı için yüz, boyun veya kafa derisi gibi hedeflenen alanlar bulunur.
  • Yağları yaşlılarda ve 12 yaşın altındaki çocuklarda kullanırken her zaman ekstra dikkatli olmalısınız çünkü ciltleri daha hassas olma eğilimindedir.
  • “İlgili kanun gereği bitkisel ürünlerle ilgili hastalık adı ya da endikasyon belirterek tanıtım yapmak yasaktır. O yüzden bu tip açıklamalar yazılmamaktadır.”

 

 

Ek bilgi

Miktar

10 ml

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Yorumlar

Henüz yorum yok.

Ana Menü