ÖNEMLİ UYARI
UÇUCU YAĞLARIN DAHİLİ KULLANIMI KİŞİDEN KİŞİYE FARKLI RİSKLER GÖSTEREBİLİR.BU YÜZDEN YOUNG SOULS DAHİLİ KULLANIMI DOKTOR TAVSİYESİ VE KONTROLÜ DIŞINDA KESİNLİKLE ÖNERMEZ . AŞAĞIDAKİ BİLGİLER TEDAVİ ÖNERİSİ DEĞİLDİR.

Uçucu yağları topikal olarak uygulamak, faydaları görmenin en hızlı ve en basit yollarından biridir.
Doğru kullanıldığında uçucu yağlar cilt için son derece faydalıdır, vücut için yatıştırıcıdır, masaj için faydalıdır ve günlük yaşamda çeşitli şekillerde kullanılabilir. Topikal uygulama benzersizdir çünkü kullanıcının istenen etkiyi elde etmek için vücudun belirli bölgelerini hedeflemesine izin verir. Hedeflenen faydalara ek olarak, birçok topikal uygulama şekli tüm vücut için genel destek sağlayabilir. Topikal uygulamanın ne kadar kolay ve etkili olduğunu gördükten sonra, uçucu yağ deneyiminizi anında iyileştirebilirsiniz.

Esansiyel yağların cilt için faydaları
Güçlü temizleme ve arındırma özelliklerine sahip oldukları için, uçucu yağlar cildi yatıştırmak, korumak ve iyileştirmek için uzun süredir kullanılmaktadır. Pek çok uçucu yağ, doğal olarak temizleme ve arındırma için faydalı olan kimyasal bileşenler içerir ve bu da onları sağlıklı görünen bir cildi korumak için yararlı kılar. Esansiyel yağlar cilt kusurlarının görünümünü azaltmak, tahriş olmuş cildi yatıştırmak, yağlı cildi temizlemek, kırışıklıkları ve ince çizgileri azaltmak, sağlıklı bir cildi desteklemek, lekelerin görünümünü azaltmak ve daha fazlası için faydalıdır.
Birçok cilt bakım ürününün aksine uçucu yağlar cilde saf, doğal ve güvenli bakım sağlar. Uçucu yağlarda bulunan doğal kimyasal bileşenler cilt için faydalı olsa da, uçucu yağlar genellikle ticari temizleyiciler, tonerler ve losyonlarda bulunan toksinler veya dolgu maddeleri içermez.

Uçucu yağların güvenli, saf doğasına ek olarak, kullanmadan önce uçucu yağları seyrelterek hassas veya hassas cildi barındırmak da kolaydır. Özellikle hassas cilde sahip olanlar, ciltlerini tahriş etmeyecek bir cilt bakımı çözümü bulmakta genellikle zorlanırlar. Uçucu yağlar, günümüzün pazar cilt bakım ürünlerinde yaygın olarak bulunan parabenleri ve toksinleri hariç tutmakla kalmaz, aynı zamanda özellikle hassas cilde sahip olanlar için seyreltilebilir. Cilt tahrişi ve hassasiyeti konusunda endişelenenler, cilt için uçucu yağların temizleyici ve arındırıcı faydalarından yine de yararlanabilirler.

Topikal kullanımın tüm vücut için faydaları Cilt için önemli faydalarının yanı sıra, uçucu yağların içerdiği kimyasal bileşenler tüm vücut için faydalı olmasını sağlar. Bazı uçucu yağların yatıştırıcı veya sakinleştirici özellikleri vardır ve bu da onları vücudu rahatlatmak için yararlı kılar. Diğer uçucu yağlar, vücudu sakinleştirmeye veya gerginliği azaltmaya yardımcı olabilecek ısıtma veya soğutma özellikleriyle bilinir. Bazı uçucu yağlar, göğüs ve boyun bölgesine uygulandığında sağlıklı nefes almayı bile teşvik edebilirken, diğer uçucu yağlar, yorgun kasları ve eklemleri gevşetme yetenekleriyle bilinir.

Bahsedildiği gibi, uçucu yağları topikal olarak kullanmanın avantajlarından biri, vücuttaki belirli bir alanı hedefleme yetenekleridir. Topikal uygulama, kullanıcının bilinen faydalarına göre belirli bir yağı seçmesine ve istenen etkiyi elde etmek için belirli bir alana uygulamasına izin vererek spesifik, hedeflenmiş kullanıma izin verir.

Hedeflenen bölgelerde uçucu yağların kullanılması etkili olabilirken, topikal uçucu yağ kullanımı da tüm vücut için genel faydalar sağlayabilir. Rahatlama, yatıştırıcı rahatlama, ısınma veya soğuma hissi ve daha fazlası gibi genel faydalar arayanlar için, uçucu yağların topikal kullanımı bu faydaları vücuda getirebilir.

Tarihsel topikal kullanım vakaları
Uçucu yağların ve doğal bitki bileşenlerinin topikal olarak kullanılması yeni bir trend değil, yüzyıllardır kullanımda olan bir uygulamadır. Dünyanın dört bir yanındaki eski insanlar, cildi ve vücudu rahatlatmak, serinletici ve ısınma etkileri üretmek, cildi güzelleştirmek ve daha fazlası için bitki, bitki özleri ve uçucu yağlar kullanmanın değerini gördü. Tarih boyunca bitkilerin ve uçucu yağların topikal olarak kullanıldığı birkaç yönteme bir göz atın:

Eski Yunanlılar banyo yapmak için kekiği kullanırken Mısırlılar mumyalama işleminin bir parçası olarak kullandılar.

Cilde birçok faydası olduğu bilinen ölmez çiçek, antik Yunanistan’da yaygın olarak kullanılıyordu.

Eski Mısırlılar cildi güzelleştirmek için sıklıkla sardunya kullandılar

Eski Mısırlılar yatıştırıcı etkileri için dereotu kullandılar

Frankincense, eski Mısırlılar tarafından parfümler ve SALVES için cildi yatıştırmak için kullanılmıştır.

Hint sandal ağacının cilt için pek çok faydası vardır ve geleneksel olarak Mısırlılar tarafından mumyalama amacıyla kullanılmıştır.

Romalılar ve Mısırlılar banyo yapmak, rahatlamak ve parfüm olarak sıklıkla laVENDER’ı kullandılar.

Melaleuca ağacının leaVES’i Avustralya Aborjinleri tarafından yüzyıllardır kullanılmıştır. Kanatları ezip soğutma etkisi için doğrudan cilde uygularlardı.

Mür, tarih boyunca parfüm, mumyalama ve sağlık yardımı olarak kullanılmıştır.

İncil dönemlerinde Çin tarçını ısıtma yağı olarak kullanılıyordu
Binlerce yıllık belgelenmiş kullanımıyla, Hawaii sandal ağacı yağı cilt kusurlarını azaltma kabiliyeti nedeniyle son derece DEĞERLİDİR

Orta Çağ’da adaçayı cildi yatıştırmak için sıklıkla kullanılırdı.

Topikal kullanım, uçucu bir yağın cilde veya vücuda doğrudan uygulanmasıdır. Aromatik kullanım, kullanıcıların uçucu yağların hava yoluyla tadını çıkarmasına izin verirken ve dahili kullanım uçucu yağları tüketmekten ibaretken, topikal uygulama, uçucu yağların gücünü deneyimlemenin basit bir yoludur – cilt ve tüm vücut için önemli faydalar sağlar.

Bilimsel arka plan
Derinin bir organ olduğunu biliyor muydunuz? Tıpkı karaciğer veya kalp gibi cilt de bir organdır ve ağırlığı ve yüzey alanı nedeniyle vücuttaki en büyük organlardan biridir. Vücudun önemli bir organı olan cildin koruma, dokunma hissi sağlama ve vücut ısısını düzenleme gibi birçok işlevi vardır.

Emilim
Gördüğünüz gibi cilt, vücudu korumada ve sağlıklı tutmada hayati bir rol oynar. Bu, uçucu yağların topikal uygulamasının sağlığımızı nasıl etkileyebileceğini daha iyi anlamamızı sağlar.
Uçucu yağlar, cilde kolayca nüfuz etmelerini sağlayan, yağda çözünen bir maddedir. Topikal uygulama, uçucu yağları kullanmanın etkili bir yoludur, çünkü yağlar cilde emildikten sonra, uygulandığı alanda kalacaktır – kullanıcıların yerel bir alanda fayda elde etmesini sağlar.
Esansiyel yağlar cilde kolayca emilirken, yağı cilde masaj yaparak veya yağı emerken cildi nemlendirecek bir taşıyıcı yağ kullanarak yağların emilimini artırabilir ve faydalarını uzatabilirsiniz.

Peki nasıl çalışıyor?
Cildin vücudun geri kalanını koruyan ve düzenleyen birçok işlevi olduğunu ve esansiyel yağların cilde kolayca emilebildiğini biliyoruz, ancak cilde uçucu yağlar uygulamak faydalarını görmemizi nasıl sağlar? Her uçucu yağın, sağladığı faydaların türünü belirleyen benzersiz bir kimyasal profili vardır. Bazı uçucu yağlar ısınma, enerji verme veya canlandırma özelliklerine sahipken, diğer yağlar onları sakinleştiren, yatıştıran, soğutan veya yenileyen kimyasal bileşenlere sahiptir. Bir uçucu yağ topikal olarak uygulandığında ve cilde emildiğinde, kullanıcı her bir özel yağın kimyasal özelliklerinin sunduğu faydaları deneyimlemeye başlar.
Pek çok yağ temizleyici ve arındırıcı özellikleriyle bilindiğinden, uçucu yağlar temiz ve sağlıklı bir cildi desteklemek için kullanılabilir.
Bazı uçucu yağlar, cilde ısınma veya soğuma hissi vererek, etkilenen bölgeleri yatıştırmaya veya bir bütün olarak vücudu sakinleştirmeye yardımcı olabilir.
Uçucu yağların cilt ve vücut için sağladığı faydaların yanı sıra, uçucu yağların topikal olarak uygulanması kullanıcının her bir yağın aromatik faydalarından yararlanmasını sağlar. Bir yağı topikal olarak uyguladıktan sonra, aroma ciltte ve kullanıcıda oyalanacaktır.

Taşıyıcı yağlar
Uçucu yağlar dünyasında, taşıyıcı yağ, uçucu yağları ciltte istenen bölgeye tam anlamıyla taşıyan bir yağdır. Taşıyıcı yağlar öncelikle seyreltme için kullanılır. Uçucu bir yağı bir taşıyıcıyla seyrelttiğinizde
Yağ, yağın gücünü seyreltir, ancak cilde emilimi artıracak ve sonuçta uçucu yağın sunduğu faydaları en üst düzeye çıkarmanıza izin verecektir.
İdeal olarak, bir taşıyıcı yağ, yağın hassas kimyasal profiline zarar vermeden bir uçucu yağı kolayca çözebilmesi için saf bir bitkisel yağ olmalıdır. Uçucu bir yağın kimyasal yapısı
herhangi bir şekilde değiştirilmiş veya hasar görmüşse, yağın etkinliğini azaltacak ve istenen faydaları elde edemeyeceksiniz. Aşağıdaki taşıyıcı yağlar, uçucu yağları etkili bir şekilde seyreltmek için yaygın olarak kullanılır:
– Avokado yağı
– Ceviz yağı
– Macadamia cevizi yağı
– Tatlı badem yağı
– Keten tohumu yağı
– Ayçiçek yağı
– Zeytin yağı
– Hindistancevizi yağı

Çoğu durumda, taşıyıcı yağlar zamanla oksitlenebilen kimyasal bileşenler içerir. Taşıyıcı yağın raf ömrünü uzatmaya yardımcı olmak için, fraksiyonlara ayrılmış veya fraksiyonasyon sürecinden geçmiş yağları fark edebilirsiniz.

Topikal kullanımdan önce daima seyreltilmesi gereken uçucu yağlar:
Tarçınlı Karanfil Kimyon Sardunya Limon Otu Kekik

Dozaj
Uçucu yağları güvenli bir şekilde kullanmanın anahtarı, her zaman uygun dozaj önerilerine uymaktır. İster aromatik, ister topikal, ister dahili olarak uçucu bir yağ kullanıyor olun, doğru miktarı kullandığınızdan emin olmak size yardımcı olacaktır.

Güvenli kullanım sınırları içinde kalmak

Topikal kullanımda, özellikle her bir uçucu yağın farklı bir kimyasal profile sahip olduğunu ve her kişinin farklı cilt hassasiyeti seviyeleri, cilt koşulları ve tercihleri olduğunu düşündüğünüzde, cilt tahrişi veya hassasiyeti için her zaman bir risk vardır.

Uçucu yağ dozunun her zaman kişinin yaşına, büyüklüğüne, sağlık durumuna ve kişisel cilt hassasiyetine bağlı olacağını unutmayın. Cildinizle ilgili özel endişeleriniz varsa, uçucu yağları topikal olarak kullanmadan önce doktorunuza danışmak her zaman iyi bir fikirdir.
Bir uçucu yağı topikal olarak ilk kez kullanırken, her zaman mümkün olan en düşük dozla başlayın – bir ila iki damla. Vücudunuzun küçük doza nasıl tepki verdiğini gördükten sonra, istenen faydayı elde etmeye yardımcı olmak için dozu gerektiği kadar artırabilirsiniz. Çünkü uçucu yağlar çok güçlüdür,
Tek seferde tek bir büyük dozdan ziyade, gün boyunca periyodik olarak birkaç küçük doz kullanmak her zaman iyi bir fikirdir. Topikal kullanım için, gerektiğinde her dört ila altı saatte bir doz tekrar edilebilir.

Duyarlılık
Her bireyin farklı hassasiyetleri, sağlık sorunları, cilt sorunları ve tercihleri olduğu için, uçucu yağların bir hassasiyet tepkisine neden olması mümkündür. Çocuklar veya hassas cilde sahip olanlar genellikle bir hassasiyet geliştirmeye karşı daha hassastır ve uçucu yağları topikal olarak kullanırken ekstra güvenlik önlemleri almalıdır.

Duyarlılık testi
Esansiyel bir yağı ilk kez uygularken, vücudunuzun ve cildinizin nasıl tepki verdiğini görmek için önce bir duyarlılık testi yapmak iyi bir fikirdir.
Cildin göze çarpmayan bir bölgesine küçük bir miktar uçucu yağ (taşıyıcı yağ ile karıştırılmış) uygulayarak bir hassasiyet testi yapabilirsiniz. Hassasiyet veya tahriş olmadığından emin olmak için bölgeyi her saat birkaç saat kontrol etmeye devam edin.

Güneş hassasiyeti
Bazı uçucu yağların, özellikle narenciye yağlarının, güneş ışığına veya ultraviyole ışığa maruz kaldıktan sonra hassasiyete neden olabileceğine dikkat etmek önemlidir.
güncel uygulama. Narenciye yağlarının ışığa duyarlı bileşikleri olduğundan, uygulamadan sonra 12 saate kadar güneş ışığına, UV ışığına veya güneş ışığına maruz kalmak ciltte hassasiyete neden olabilir. Güneşe duyarlılık açısından risk oluşturan uçucu yağlar tipik olarak bir uyarı veya dikkat içerir, bu nedenle uygulamadan önce yağ etiketlerini dikkatlice okuduğunuzdan emin olun.

Uygulama
Uçucu yağların kimyasal bileşenleri, etkisi ve aroması değişiklik gösterse de, cildin yağlara karşı son derece hassas olan bazı bölgeleri vardır ve ne tür bir yağ kullanıyor olursanız olun her zaman kaçınılmalıdır.
Topikal uygulamadan sonra uçucu yağların parmaklarda ve ellerde kalabileceğini unutmamak önemlidir. Uçucu yağları topikal olarak uyguladıktan sonra, bu alanlar yağlara karşı hassas olabileceğinden yüzünüzü ve gözlerinizi ovalamayın veya dokunmayın. Hassas bölgelerle teması önlemek için uçucu yağları topikal olarak uyguladıktan sonra ellerinizi sabun ve suyla yıkamak iyi bir fikirdir.

Seyreltme, duyarlılık ve dozaj hakkında uygun bilgilerle donatılmış olarak, uçucu yağların topikal olarak nasıl uygulanacağını tartışmanın zamanı geldi. Önceki bölüm, uçucu yağları topikal olarak kullanırken kaçınılması gereken birkaç hassas alanı tartıştı. Şimdi, güncel faydalarından yararlanmak için uçucu yağların kullanılabileceği en iyi alanlardan bazılarını tartışalım.

Yüz: Cildi iyileştirmek ve temiz bir cildi korumak için günlük cilt bakımı rejiminize uçucu yağlar ekleyebilirsiniz. Esansiyel yağları cilt bakımı rutininize dahil etmek için yüz temizleyicinize, nemlendiricinize veya vücut losyonunuza birkaç damla yağ ekleyin. Ayrıca uçucu yağları Fraksiyonlanmış Hindistan Cevizi Yağı ile seyreltebilir ve doğrudan yüzünüze uygulayabilirsiniz.

Alın, kafatasının tabanı, boyun: Bu alanlardan herhangi birine uçucu yağlar uygulamak, gevşemeyi teşvik etmenize ve herhangi bir gerginlik hissini hedeflemenize olanak tanır. Boynunuzda çok fazla gerilim tutma eğilimindeyseniz, uzun günler masa başında çalışıyorsanız ya da gergin bir günün ardından gevşemeniz gerekiyorsa, bu alanlardan herhangi birine rahatlatıcı ve rahatlatıcı yağlar sürmeyi düşünün.

Karın: Uçucu yağları dahili olarak kullanmak, sindirim rahatsızlığını hafifletmek veya sağlıklı sindirim işlevini desteklemek için yardımcı olabilirken, yatıştırıcı ve sakinleştirici deneyim için yağları karın bölgesine topikal olarak da uygulayabilirsiniz.

Sağlıklı işlevi desteklemek ve ara sıra oluşan sindirim rahatsızlığını hafifletmeye yardımcı olmak için esansiyel yağları karına (başlıca sindirim organlarının üzerine) uygulayın. Rahatlatıcı bir masaj oluşturmak istediğinizde adet döngünüz sırasında karın bölgesine uçucu yağlar uygulayabilirsiniz.

Kollar, bacaklar, sırt: Bir egzersiz veya fiziksel aktiviteden sonra kollara, bileklere, bacaklara, ayaklara ve sırtınıza uçucu yağlarla masaj yapmak, uçucu yağların yatıştırıcı gücünden yararlanmanızı sağlar. Birçok uçucu yağın soğutma ve ısıtma özellikleri vardır, bu da vücudunuzu uyguladıktan sonra rahatlatıcı bir masaj sağlar.

Göğüs: Uçucu yağların serinletici ve canlandırıcı özellikleri, göğse topikal olarak uygulandığında net nefes alma hissini artırmaya yardımcı olabilir. Uçucu yağlar topikal olarak göğse uygulandığında, kullanıcı, yağların aromasını solurken, uygulanan yağların aromatik faydalarından aynı anda yararlanabilir.

Ayakların alt kısımları: Ayakların alt kısımları, uçucu yağları uygulamak için ideal bir yerdir çünkü ayaklar, yağları kolayca emebilen geniş gözeneklere sahiptir. Uçucu bir yağı ilk kez denerken veya çocuklar üzerinde yağ kullanırken, ayakların alt kısımları başlamak için iyi bir yerdir çünkü cilt çok kalın ve duyarlılığa daha az meyillidir.

Güncel uygulama fikirleri
Uçucu yağların topikal uygulamasına başlamaya hazırsanız, işte günlük rutininizde belirli yağları kullanmak için birkaç fikir. Her bir yağın sınıflandırması dahil olmak üzere, uygulamadan önce her türlü uyarıya veya özel talimatlara (Neat, Seyreltilmiş veya Hassas) dikkat etmeyi unutmayın.

Fesleğen: Gerginlik hissini azaltmak için şakaklara ve boynun arkasına uygulayın
Bergamot: Sakinleştirici bir aroma ve cildi arındırıcı faydalar deneyimlemek için duş alırken cilde uygulayın.
Karabiber: Bir öğleden sonra uykusundan sonra veya işte sürüklenirken, uyarıcı bir uyanma için Karabiber’i ayaklarınızın dibine uygulayın.
Kakule: Net nefes almayı sağlamak için çiçek ekerken veya çim keserken göğsünüze uygulayın.
Cassia: Isınma hissi için vücuda Cassia ve Fraksiyonlanmış Hindistan Cevizi Yağı ile masaj yapın *
Sedir: Ekstra netleştirici özellikler için yüz tonerinize veya nemlendiricinize iki damla Sedir ağacı ekleyin.
Kişniş: Temiz ve sağlıklı görünmelerini sağlamak için Kişniş’i tırnaklara ve ayak tırnaklarına uygulayın.
Tarçın Kabuğu: Kış aylarında, soğuk ve ağrılı eklemler için ısıtma masajı oluşturmak için Tarçın’ı Fraksiyonlu Hindistan Cevizi yağı ile seyreltin *
Ada Çayı: Adet döngünüz sırasında yatıştırıcı bir masaj için Ada Çayı Yağını karnınıza uygulayın.

Karanfil: Isıtma masajı için iki damla Karanfil ile losyonu birleştirin *

Kişniş: Cildi temiz tutmak ve lekelerin görünümünü azaltmak için yağlı cilde topikal olarak uygulayın.
Selvi: Rahatlatıcı bir boyun masaj yağı karışımı için Mercanköşk, Lavanta ve Nane ile karıştırın
Okaliptüs: Topikal olarak göğse uygulayın ve canlandırıcı bir buhar için derin nefes alın.
Rezene: Taşıyıcı yağ ile seyreltin ve yatıştırıcı karın masajı için kullanın.
Buhur: Lekelerin görünümünü azaltmak ve cildi gençleştirmek için günlük nemlendiriciye ekleyin.
Sardunya: Bu yağı doğrudan cilde uygulayın veya cildi güzelleştirmek için aromaterapi yüz bakımının keyfini çıkarın *
Zencefil: Uyarıcı bir masaj için kullanın
Greyfurt: Lekelerin görünümünü iyileştirmek için çocuğunuzun gecelik yüz rutinine ekleyin (güneşe maruz kalmaktan kaçının)
Ölmez Çiçek: Kırışıklıkların görünümünü azaltmak ve ışıltılı, genç bir kompleks oluşturmak için yüze uygulayın.
Yasemin: Cildi ve saç derisini beslemeye ve korumaya yardımcı olmak için cildi ve saçı topikal olarak kullanın
Ardıç: Berrak ve sağlıklı bir cilt elde etmek için cilde bir damla damlatın.
Lavanta: Stresi emmek için banyo suyuna Lavanta ekleyin veya şakaklara veya boynun arkasına uygulayın.
Limon: Araba, bisiklet veya diğer projeler üzerinde çalıştıktan sonra yağı çıkarmak için ellerinizi Limon yağı ile yıkayın.
Limon otu: Uzun bir koşudan sonra ferahlatıcı bir his için ayaklara uygulayın *
Mercanköşk: Yorgun, stresli kasları hedeflemeye yardımcı olmak için egzersizden önce ve sonra kaslara uygulayın.
Melaleuca: Ara sıra cilt tahrişleri için, etkilenen bölgelere bir ila iki damla uygulayın.
Melissa: Stresi azaltmak ve duygusal refahı artırmak için alın, omuz veya göğsü ovun
Mür: Birkaç damla Myrrh’i Yabani Portakal ve Roma Papatyası ile birleştirin ve aynı zamanda sağlıklı görünen bir cildi destekleyen aromaterapi deneyimi için banyonuza ekleyin.
Kekik: Rahatlatıcı bir masaj için taşıyıcı yağ ile karıştırın *
Paçuli: Lekelerin görünümünü azaltmaya yardımcı olmak için günlük nemlendiriciye ekleyin.
Nane: Sabah enerji artışı için uyandıktan sonra tapınakları ovalayın.
Petitgrain: Yatmadan önce, gevşeme hissini uyandırmak için ayakların dibine birkaç damla Petitgrain ekleyin.

Roman Papatyası: Genç görünen cilt ve saçları desteklemek için en sevdiğiniz nemlendiricinize, şampuanınıza veya saç kreminize bir ila iki damla ekleyin.
Gül: Düz bir cilt tonu ve sağlıklı bir ten rengi sağlamak için topikal olarak kullanın
Biberiye: Cildi güzelleştirmek için bol görünen saç aromaterapi yüz bakımı için saç derisine uygulayın ve masaj yapın *
Sandal ağacı: Uzun bir günün ardından rahatlamayı sağlamak ve stresi azaltmak için sıcak banyoya bir veya iki damla ekleyin.
Spikenard: Sağlıklı ve ışıltılı bir cilde sahip olmak için favori temizleyicinize veya yaşlanma karşıtı ürününüze bir ila iki damla Spikenard ekleyin.
Mandalina: Mutluluk duygularını teşvik etmek için esnek noktalara veya karın bölgesine uygulayın.
Kekik: Kalın ve sağlıklı görünen saçları ve temiz bir saç derisini desteklemek için saç ürünlerine ekleyin *
Vetiver: Bir gün ayakta durduktan sonra, yatıştırıcı bir masaj için ayaklara uygulayın.
Beyaz Köknar: Yorucu aktiviteden sonra, yatıştırıcı rahatlık için cilde masaj yapın.
Portakal: Nane ve Günlük ile birlikte avuç içine bir ila iki damla dağıtın, avuç içlerinizi birbirine sürün ve nefes alın, ardından enerji verici bir destek için boynun arkasına sürün.
Keklik üzümü: Egzersizden sonra yatıştırıcı ve ısınma hissi için ellerinize, sırtınıza ve bacaklarınıza masaj yapın.
Ylang Ylang: Sakinleştirici, canlandırıcı bir etki için boynun arkasına uygulayın

* Unutmayın, bu uçucu yağlar her zaman seyreltilmelidir.

YOUNG SOULS TEAM

Ana Menü